ALTEYA Ruusunmarjaöljy 20m

Alteyan Bulgarian ruusunmarjaöljy on 100% luonnollista USDA sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Rosa Canina kasvin siemenistä kylmäpuristettu öljy on ylivoimainen kuivan ihon kosteuttaja ja se imeytyy nopeasti ihoon. Ruusunmarjöljy sisältää runsaasti omega 3 ja 6 rasvahappoja ja antioksidantteja, mitkä pehmentävät ja tasoittavat ihoa. Luonnollinen ruusunmarjaöljy onkin yksi parhaista anti-age tuotteista, sillä se silottaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti retinolin ja kosteuttavan koostumuksensa ansiosta. Myös akne arvet ja muut ihon epätasaisuudet saavat kyytiä!

Hoitaa aknea
Anti-age, silottaa ryppyjä ja juonteita
Tehokosteuttava
Kirkastaa ihoa
Hoitaa palanutta ihoa

Ruusunmarjalla on hyvä yhteensopivuus ihomme kanssa, jonka takia positiiviset tulokset iholla näkyvät hetkessä! Seitsemän ruusumarjaöljyn tuomaa hyötyä:

1. Ruusunmarjaöljy on tehokas ja luonnollinen kosteuttaja. Ruusunmarja sisältää rasvahappoja, jotka kosteuttavat ihoa syvältä, eivätkä vain pintapuolisesti.

2. Rasvahappojen lisäksi ruusunmarja sisältää A ja C vitamiinia. Yhdessä nämä ainesosat taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan, korjaten vaurioitunutta ihoa.

3. Ruusunmarjaseerumin ainesosat kutistavat ihohuokosia, tehden ihosta kirkkaan ja kuulaan. Aloita lisäämällä pieni määrä ruusunmarjaöljyä ihonhoitorutiiniisi. Anna vaikuttaa yötä vasten, jolloin ruusunmarja saa tehdä taikansa rauhassa.

4. Ruusunmarjaöljyllä on tasoittava vaikutus, joka johtuu sen ihoa rauhoittavasta ominaisuudestaan. Joskus iholla esiintyy epätoivottuja pigmenttimuutoksia sekä punoitusta, joihin ruusnmarjaseerumi puree tehokkaasti tasapainottaen ihoa.

5. Retinolirikas ruusumarja kiinteyttää ihoa. Ruusunmarja sisältää runsaasti retinolia, joka on omiaan pitämään ihon nuorekkaana! Anti-age tuotteena ruusunmarjaöljy on siis lyömätön! Pidä ihosi nuorekkaana ja kimmoisana, käyttämällä ruusunmarjaa ihonhoidossa.

6. Ruusunmarja toimii eräänlaisena tulehduslääkkeenä. Yhdessä rasvahappojen sekä A ja C vitamiinien kanssa se on myös loistava apu akne-arpien hoitoon - myös raskausarvet saavat kyytiä!

7. Kuori ihoa Lisäämällä ruusunmarjaöljyä merisuolan ja sokerin sekaan, saat tehokkaan ja luonnollisen kasvokuorinnan!

Tuote sisältää:

Pure Organic Rosehip Seed Oil (Rosa Canina)

13,80 €