Paahdettu SIKURIJUURIJAUHE ZenBro 100g

Sikurijuurijauhetta käytetään pikakahvin tapaan, ja siitä valmistuu helposti niin kuuma kuin kylmäkin juoma. Voit nauttia sikurijuoman sellaisenaan mustana, maidolla höystettynä, tai sekoittaa sen vaikkapa kauramaitoon, jolloin valmistuu herkullinen, lähes karamellimainen juoma. Maultaan sikurijuoma on paahteinen, täyteläinen ja kahvimainen. 

Valmistusohje:
Sekoita 2-3 tl jauhetta kupilliseen (2 dl) kuumaa tai kylmää maitoa, vettä tai kasvijuomaa. Voit makeuttaa tai maustaa juoman haluamallasi tavalla. Ja oma zen-hetkesi on valmis.

Säilytysohje:
Säilytä kuivassa ja tiiviisti suljettuna, käytä annosteluun kuivaa lusikkaa. Tuote on herkkää kosteudelle. Suositellaan käytettäväksi 2 kk kuluessa avaamisesta. 

Kuvaus:
Sikurikasvin juuret kerätään Pohjois-Ranskassa syksyllä, minkä jälkeen ne huolellisesti pestään, viipaloidaan, kuivataan, paahdetaan ja sumukuivataan instant-muotoon. Täten kaikki sikurijuuren sisältämä kuitu saadaan hyödynnettyä elimistön käyttöön.

Zenbro Sikurijuurijauhe on puhdas, 100 % kasviperäinen luonnontuote. Lempeää vatsalle. Sikurijuuri sisältää terveyttä edistävää prebioottista ravintokuitua ja vitamiineja.  Sikurijauhe ei sisällä kofeiinia, lisäaineita eikä gluteenia.

RAVINTOSISÄLTÖ ZenBro Paahdettu Sikurijuurijauhe:
100 g:ssa (1 annos, n. 3 g)

Energia 316 kcal (9,48 kcal)
Rasvaa 1,1 g (0,03 g)
Hiilihydraattia 57 g (1,71 g)
Josta sokeria 26 g (0,78 g)
Kuitu 32 g (0,96 g)
Proteiini 3,6 g (0,11 g)

7,50 € 8,50 €