TURVE syväpuhdistava Frantsila

Syväpuhdistava ja hoitava turve kasvoille ja keholle.

Turve imee epäpuhtauksia ja tehostaa ihon aineenvaihduntaa. Toimii voimakkaana antioksidanttina suojaten ja pitäen ihon nuorekkaana.

Erittäin hienoksi jauhettua, alavutelaista turvetta, joka on yli 5000 vuotta vanhaa hoitavaa rahkasaraturvetta.

Bioaktiivisia aineosia: Humushappoja (15%), Fulvohappoja (7%), Pektiiniä (1,7%), Hemiselluloosaa (11,7%), Humiinia, ligniinia ym. liukenemattomia aineosia (56,7%). Turve sisältää myös hyödyllisiä hivenaineita kuten magnesiumia, magnaania, rautaa, kuparia ja sinkkiä (yht. 4%).

Pakkauskoko: 500 ml

Käyttöohje:
Sauna: Turvetta on suositeltavaa käyttää noin 20 minuutin ajan saunapestyllä iholla. Kuorivaa vaikutusta voidaan lisätä hieromalla turvetta iholla. Se ei saa kuivua iholle! Riittoisaa; sitä kuluu noin 1-2dl koko vartaloa kohden. Saunan lauteet kannattaa suojata kunnolla ja juoda runsaasti.

Kylvyt: Levitä turve iholle ja käy kylpyyn. Anna vaikuttaa 20 minuuttia.

Kylvyissä turpeen bioaktiiviset aineet, samoin kuin saunassa, pääsevät vaikuttamaan ihon läpi hoitaen ja elvyttäen ihon toimintaa sekä hormonaalista hyvinvointia.

Hoitopakkaukset ja kääreet: Turvetta käytetään kuten savea joko kuumennettuna ( 44 C) syvälämpöhoitona tai tulehtuneille alueille kylmänä. Erinomaista jännitysten, kipujen, lihas- ja nivelvammojen ja iho-ongelmien hoidossa. Jalka- ja käsihoitokääreet voidaan tehdä myös laittamalla turvetta muovipusseihin, jotka asetetaan jalkoihin tai käsiin ja sitten lämpimään veteen 15 minuutiksi.

17,50 € 23,32 €