TURVE syväpuhdistava Frantsila

Syväpuhdistava ja hoitava turve kasvoille ja keholle.
Imee epäpuhtauksia ja tehostaa ihon aineenvaihduntaa suojaten ja pitäen ihon nuorekkaana. Yli 5000 vuotta vanhaa erittäin hienoksi jauhettua, alavutelaista hoitavaa rahkasaraturvetta.

Pakkauskoko: 500 ml

Käyttöohje:
Sauna: Käytä noin 20 min ajan saunapestyllä iholla. Kuorivaa vaikutusta voi lisätä hieromalla turvetta iholla. Ei saa kuivua iholle! Riittoisaa; noin 1-2dl riittää koko vartalolle. Saunan lauteet kannattaa suojata kunnolla ja juoda runsaasti.

Kylvyt: Levitä turve iholle ja käy kylpyyn. Anna vaikuttaa 20 min. Saunassa ja kylvyissä turpeen bioaktiiviset aineet pääsevät vaikuttamaan ihon läpi hoitaen ja elvyttäen ihon toimintaa sekä hormonaalista hyvinvointia.

Hoitopakkaukset ja kääreet: Turvetta käytetään kuten savea joko syvälämpöhoitona (kuumennettuna 44 C) tai tulehtuneille alueille kylmänä. Erinomaista jännitysten, kipujen, lihas- ja nivelvammojen ja iho-ongelmien hoitoon. Jalka- ja käsihoitokääreet voidaan tehdä myös laittamalla turvetta muovipusseihin, jotka asetetaan jalkoihin tai käsiin ja sitten lämpimään veteen 15 minuutiksi.

17,50 € 23,30 €