Foodin KOOKOSSOKERI Luomu 600g

KOOKOSSOKERI ON AROMAATTINEN, KARAMELLISEN PAAHTEINEN MAKEUTTAJA

Foodinin  kookossokeri valmistetaan eettisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti 100% käsityönä kookospalmun kukinnoista saatavasta nektarista. Kookossokeri on maailman ekologisimmaksi makeuttajaksi tituleerattu luonnollinen makeuttaja.

Kookosnektari keitetään kasaan käsityönä erityisen hellävaraisesti. Valmistustavan vuoksi kookossokeri ei ole niin karamellisoitunutta, kuin se normaalisti saattaa olla. Sokerin sävy on siksi myös normaalia vaaleampi.

Kookossokeri sisältää runsaasti mineraaleja ja muita ravintoaineita, jotka ovat kokonaan poistettu valkaistusta sokerista. Maku on lähellä intiaanisokeria, mutta siinä on karamellimainen vivahde.

Käytä kookossokeria tavanomaisen sokerin tavoin. Vinkki: Yhdistä kookossokeri ja stevia leivonnassa, smoothiejuomissa tai esimerkiksi raakasuklaan valmistuksessa.

Kookossokerilla on muihin sokereihin verrattuna alhainen glykeeminen indeksi (GI 35), jonka vuoksi se ei nosta verensokeria radikaalisti. Tämä tekee sokerista hyvän vaihtoehdon esimerkiksi diabeetikoille.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

ALKUPERÄMAA: Indonesia

4,70 € 5,30 €